tisdag 16 oktober 2018

Bröderna Halldin 6/10

Vi har haft en jättebra vecka trots att Marcus var borta tisdag till fredag. Mamma har varit här och hjälp mig så det har gått riktigt bra. Love har sovit lite dåligt. Varit vaken minst en gång per natt och sen vaknat vid 5. Men igår gav jag honom drickyoghurt på kvällen, istället för smörgås. Och då sov han hela natten, håller tummarna för att det var så enkelt. När Marcus har varit borta och Love har vaknat på natten så har han fått sova vidare i vår säng. 
I torsdags var det kanelbullens dag. På jobbet bjöds det på kanelbullar och Didrik hade fått i skolan. Självklart hade mormor också bakat bullar som hon bjöd på.
Didrik trivs jättebra på skolan och på fritids. Han är alltid superglad när vi hämtar honom och han berättar supermycket om vad de gör på dagarna. Han har blivit en helt annan pojke sen han började skolan. Han har blivit trevligare, mer hjälpsam och mer förståndig


Igår när jag hämtade honom så hade de haft bild på dagen. Alla barnen hade fått göra varsin igelkott och sen hade de gjort en skog där alla igelkottarna fick bo. Som synes är inte Didrik någon stjärna med saxen, men det kommer det också. I svenska och matte har han utvecklats massor sen han började skolan. Även i bild. Han kommer hem med flera teckningar per dag. Det har han aldrig gjort förut och nu ser man faktiskt vad de föreställer. 
Idag inledde vi helgen med lite shopping på stan, bland annat nya kläder till killarna, matchande så klart. Sen fikade vi på Espresso House. Återigen, det är så roligt att ta med sig killarna på stan nu för tiden.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar