tisdag 16 oktober 2018

Loves 3-års kalas

Helgen innan Love fyllde år hade han kalas. I år valde vi att slå ihop barnkalaset och släktkalaset. Och tur var väl det för det var tyvärr inte så många som kunde komma. Men det var faktiskt ganska skönt att inte ha så mycket folk. Vi hade kalaset på förmiddagen så vi bjöd på brunch. Det fanns massa olika saker att välja mellan, men i år hade jag valt att inte baka massor utan det mesta var färdigköpt. Så skönt att inte behöva stressa ihjäl sig.

Love fick massa fina paket, bland annat en Playmobil brandbil, en Playmobil amfibiebil och andra fordon.










På kvällen var vi hos Rogsbergs på middag. Barnen leker så fantastiskt fint tillsammans. Det är så roligt och se. Det blev en väldigt sen kväll/natt och jag var riktigt sliten dagen efter. 
Men vi tog oss i alla fall i kragen och gjorde lite ärenden på eftermiddagen. Vi avslutade veckan med middag på Aktern och Fören på Gävle strand. Det var verkligen supermysigt. Barnen börjar bli så stora. Det är sån stor skillnad på dem båda jämfört med innan sommaren. Det känns som att de utvecklades massor under de två veckorna som vi var i USA och sen har det bara fortsatt.

Love hade somnat i bilen på vägen dit och var väldigt svårväckt 


Efter middagen tog vi en liten promenad på Gävle strand. Magisk solnedgång. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar