onsdag 14 februari 2018

Dagens Didrik 13/2

Didrik är fortfarande sjuk. Den höga febern släppte i söndags kväll och de två senaste dagarna har gan i princip varit feberfri, men det har kommit en lite. Topp på drygt 38 grader på eftermiddagen, men sen har febern gått ner igen på kvällen. Rätt konstigt tycker jag. Han har varit lite hängig, men ändå glad. Idag har han dock klagat på att han har ont i benen och inte kunnat gå ordentligt. Som att musklerna i vaderna är för korta, typ träningsvärk. 

Hur som helst har vi haft mysiga VAB-dagar tillsammans. Igår jobbade jag på förmiddagen och var hemma på eftermiddagen. Jag och Didrik lyckades tajma in en till svensk OS-medalj. En skräll i herrarnas skidskytte. Sen byggde vi med lego innan det var dags att hämta Love. 





För att Didrik ska få lite lugn och ro här hemma så har Love fått gå på förskolan de här två dagarna. Love är inne i en period där han älskar förskolan så det har inte varit några problem. Imorse blev han dock lite arg för att Didrik inte kunde följa med in när vi lämnade honom.

Jag och Didrik har haft en mysig dag här hemma. Trodde att han skulle vara feberfri idag så vi uträttade lite ärenden på förmiddagen, sen har vi hejat fram Sverige till ett andra OS-guld i sprinten på längdskidor.






Vi hämtade Love vid 15. Han var på jättebra humör när vi kom. Vi svängde förbi Ica och köpte semmelbullar och gjorde egna semlor med Nutella. Mums!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar