fredag 11 augusti 2017

Sardinien 2017 - hotellet

Innan vi bokade resan så velade vi lite fram och tillbaka angående om vi skulle försöka komma så billigt undan som möjligt eller om vi skulle satsa på ett riktigt familjehotell och få så mycket semester som möjligt. Det blev det sistnämnda.

Vi valde TUI Family Life Janna E Solé och det ångrar vi inte en sekund. Vi hade bokat ett dubbelrum med balkong, men jag kontaktade reseledarna på plats 2 veckor innan vi kom dit och sa att vi gärna ville ha en terrass istället för balkong och det fixa dem. Rummet var ganska stort; en stor skön dubbelsäng, en enklesäng till Didrik och en resesäng till Love. Och så ett stort badrum. På terrassen fanns det två fåtöljer och ett bord och en torkställning.


Hotellområdet var jättestort och fint, byggt som en liten italiensk by. Det var väldigt välskött, fina planteringar och stora gräsytor.













Det fanns två poolområden på hotellet. Det ena var lite lugnare, där var vi aldrig. Vid det andra poolområdet fanns tre pooler; en barnpool, en mindre djup pool och en stor djup pool. Runt poolerna fanns massa solstolar och parasoller. Dock fanns det inte parasoller så att det räckte till alla, så det var lite kaos när de öppnade poolområdet kl 9:00 varje morgon. Men vi hann få ett parasoll varje dag utom den första, då placerade jag ut solstolar i skuggan av några träd. Det gick bra det också.



Intill poolområdet med de tre poolerna fanns det en stor lekpark också. Barn gillade den verkligen. Dock blev det väldigt varm där, men vi hängde där några timmar ändå. Det fanns också lekrum inomhus, men där var vi aldrig.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar