onsdag 29 december 2010

A place in the sun

VÅR SMEKMÅNAD ÄR BOKAD!!!!!!!! Och handpenningen är betald. Nu ska vi bara vänta på bekräftelse från de olika hotellen.

Den 17 augusti åker jag och min man till Fiji i Söderhavet. Det ska bli helt underbart! Vi har diskuterat fram och tillbaka vart vi ska åka. USA låg så klart högt upp på önskelistan, men vi ville hellre se något nytt, så då röstades det bort. Maldiverna var oxå en toppdestination, men den valde vi bort eftersom vi ville åka direkt efter bröllopet, och då är det regn period där. Vi funderade på safari i Afrika, men det kändes inte så jätteromantiskt.
Efter att ha fått kontakt med resebyrån Fijiresor och fått ett resedförslag från dem så bestämde vi oss direkt!

Vi flyger först till London, är på Heatrow i några timmar, flyger sedan vidare till Hong Kong (10 timmar) och sen vidare till Fiji (8 timmar). Det är en lång flygresa, men när man vet vad som väntar är det helt klart värt det!

Vi landar på huvudön Viti Levu på morgonen den 19. Vi åker då direkt med bil eller buss till Coral Coast på sydkusten. Vi kommer att bo tre nätter på lyxhotellet Outrigger on the Lagoon. Vi kommer att ha en egen butler och det serveras champagne och kanapeér varje eftermiddag.

Sen åker vi vidare till Nanuya Island Resort som ligger på ön Nanuya Lailai. Det ser helt fantastiskt ut där. Där ska vi bara sola, bada, snorkla och njuta av att vara nygifta.
Efter 6 nätter där så åker vi vidare till Viwa Island Resort, på ön Viwa. Där ska vi oxå bara njuta. Efter 7 nätter på den ön åker vi tillbaka till huvudön och sover en natt där innan flygresan tillbaka till Sverige börjar. Men innan vi kommer hem så får vi 1½ dag i Hong Kong. Där blir det massa shopping och lite sight seeing.
Jag längtar som en tok! Vill att vi ska gifta oss nu och sen bara åka iväg och bara ägna oss åt varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar