lördag 25 december 2010

En god jul till alla!

Och helt plötsligt så var julen över för i år. Det känns som att den var över lika snabbt som den kom.
Julfirandet påbörjades den 22/12 då Marcus båda syskon med familjer var här på julfika. Det var mycket trevligt.

Sedan fortsatte firandet på själva julafton, då mamma, pappa och svärföräldrarna var här. I går, på juldagen, åkte vi upp till Granön och firade med Marcus mormor och morfar och morbror och moster med familj.
Vid trettonhelgen ska vi fira med min släkt hos mor och far i Dalarna. Det ska också bli mysigt!
Vi fick många fina klappar. Både vi och kissekatterna är jättenöjda. Och på tal om kissekatterna så har de skött sig exemplariskt under julen. Det var ju första julen som vi hade Nelson och så vild som han är så trodde vi att han skulle ha vält julgranen innan vi ens hade fått upp den, men icke. De har varit så duktiga. De har bara rivit ned en enda kula.
Det känns verkligen som att julen i år har gått snabbare än vad den brukar göra, kan i och för sig ha att göra med att jag har jobbat otroligt mycket veckorna innan jul. Även om det är en riktig arbetsgivarjul i år så känns det fantastiskt att ha varit ledig några dagar. Men imorrn så börjar allvaret igen, och det blir säkerligen in lugn vecka nu heller. Fast jag ska iallafall bara jobba 3½ dag, känns mycket bra!

Julen har var jättemysig. Det kändes fantastiskt att fira i vårt nya hus! Det blev riktigt mysigt med allt julpynt!
Dock har vi fått så otroligt mycket snö så att snart är vi helt insnöade. När vi vaknade idag så såg vi inte ut genom fönstren på övervåningen, och det är så mycket snö att det någ upp till fönsten på nedervåningen. Det är verkligen tur att vi tog tag i våra liv och köpte en snöskyffel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar