tisdag 31 augusti 2010

Natteravn...

...är en av låtarna som jag kommer att förknippa med sommaren 2010... Det känns väldigt konstigt att säga det, men nu är sommaren officiellt slut. Imorgon är det 1:a september och sommartiden är slut på jobbet :-( Men tror det eller ej så tycker jag faktiskt att det är ganska mysigt att det blir lite mörkare på kvällarna, så att vi kan tända fönsterlamporna och alla ljus!
Att jag känner så här för just den här hösten kanske beror på att vi åker bort om 16 dagar :-) Det ska bli så fantastiskt skönt! Fast det är mycket som ska ordnas innan vi åker. Gavlegårdarna kommer och tapetserar om vårt sovrum och när vi är borta ska de lägga klinkergolv och kakla vårt badrum på nedervåningen :-) Åh, det ska bli så fantastiskt!

Medans jag drömmer mig bort till USA så går det verkliga livet i superfart. Jobbveckorna går fortare och fortare och helgerna likaså. I fredags var vi på Kåren. Nollning är i full fart. Tänk att det är 6 år sedan jag flyttade till Gävle, helt galet. Kåren var som vanligt rolig, men kanske inte på samma sätt som på den gamla goda tiden... Och för att citera en kär vän; "Det var bättre förr"

I lördags kom mor och far och hälsade på. Vi åt en fantastiskt god middag på Bistro Nord och kollade på alla fina bilar som åkte genom stan på höstcruisingen. I söndags var det shoppingdag. Först var vi på Plantagen, fick ett stort Bollkryss av mor. Sedan bar det av till K-Rauta och sedan Byggmax för att köpa golv. Vi köpte golv till sovrummet och till gästrummet. Längtar tills vi får tid att lägga de fina golven!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar