söndag 1 augusti 2010

Happy People

Idag är sista dagen på semestern, känns tråkigt, men vi har ju vår resa att se fram emot, så så vemodigt är det inte att gå tillbaka till jobbet imorgon. Och med tanke på hur väderprognosen ser ut för den kommande veckan, så gör det kanske inte så mycket att sitta inne på ett kontor. Dock är jag lite bitter för att vädret har varit så fantastiskt dåligt under min semester, men det är som vanligt. Jag har ALDRIG tur med vädret. Och på ett sätt har det varit bra att det itne varit så jättebra väder, vi har ju faktiskt fått ordning här hemma.

Vi åkte tidigt från Dalarna imorse, för att komma hem i tid till våra små kissar, som har varit ensamma hemma. Med lite tillsyn av Lennart så har det gått alldeles utmärkt. Var nog skönast för dem att slippa resa mer under den här semestern. Nille har varit ute själv hela dagen, och han har kommit hem med jämna mellanrum. Han är så duktig så min sötnos. Han har även träffat åtminstone två kissekatter. Den ena jagade han iväg från sitt revir, vänligt men bestämt :-)

Helgen i Dalarna var som vanligt lugn och skön. I fredags hade mamma och pappa invigningsfest av det nya inglasade uterummet. En stor del av den närmaste släkten var där, mycket trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar