torsdag 17 juni 2010

Haven´t you heard about the bird?!

Tänk att helt plötsligt så handlar det om fåglar lite överallt... Min älskade kissekatt fångade sin första fågel idag. Inget som man egentligen ska vara stolt över, men jag trodde inte att han kunde jaga. Han är ju så försiktig av sig.

Sen kom jag och Marcus promenerande på innergården vid huset på andra sidan gatan. Där var det ett väldans kraxande. Då såg vi att Nilles kompis Kurre sprang efter en stackars liten fågelunge, som hade ramlat ur sitt bo... Bar iväg Kurre, men den där fågelungen gick nog inte att rädda :-(

Nu till något ännu tråkigare. Det var besiktning på "vårt" hus idag, och det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss... Besiktningsmannen hittade fukt i båda badrummen och i en vägg i ett av sovrummen. Vi vet inte riktigt hur allvarligt det är och hur säljaren ställer sig till det här. Och vi får inga besked förrän besiktningsprotokollet är färdigt och det är det tidigast på måndag. Men mäklaren verkade ändå positiv; hon tror att vi ska kunna lösa det här så att alla parter blir nöjda.

Jag gillar inte denna ovisshet... Någon inflyttning nästa vecka kan vi nog se oss ui drömmarna efter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar