lördag 26 maj 2018

Road trip

När vi köpte bilen blev det en riktig road trip.

Jag hittade bilen på torsdag vid 14. Kl 15 hade vi bestämt oss för att åka och köpa bilen. Båda barnen hade gympa. Marcus och Love kom och hämtade mig och Didrik kl 19:15 och då rullade vi från Gävle. Barnen satt och kollade på sina Ipads ända fram till kl 22. Inget gnäll alls. 

Kl 23:30 kom vi fram till Best Western Jula i Skara. Incheckningen gick snabbt och barnen vara bara att bära in. Vi fick ett stort rum med en våningssäng till barnen. 


På fredagen vaknade barnen tidigt men det gjorde inte så mycket eftersom vi hade en bit kvar att åka. Vi åt en god frukost å hotellet. 

Vid 8:30 åkte vi vidare till bilhandlaren Toveks bil i Falköping. Vi började med att provköra bilen. 
Vi blev helt förälskade i den, hela familjen. Den var precis så bra som vi hade hoppats på. Under tiden jag och Marcus gjorde upp affären satt barnen snällt och spelade på sina Ipads. 
Under tiden bilfirman fixade iordning bilen var vi på Mössebergs djurpark. En jättefin mindre djur- och lekpark. Tyvärr hade vi inte tur med vädret, men det regnade åtminstone inte. 











Efter lunch på McDonalds åkte vi och hämtade vår nya bil. Under tiden bilförsäljaren visade alla funktioner på bilen så hade barnen race. 

När vi väl var klara åkte vi hemåt, men gjorde först ett stopp hos mormor och morfar i Tyngsjö. Bilen var fantastisk att köra och åka i. Barnen sitter kanonbra i baksätet. 
Efter ett snabbt stopp hos mormor och morfar åkte vi vidare till Gävle. 

På lite drygt 24 timmar åkte vi 80 mil, och det gick hur bra som helst! Duktiga killar!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar