lördag 9 september 2017

Bröderna Halldin 27/8

Ännu en helg har passerat. Tiden går så sjukt snabbt. Vi har haft en jättebra helg, bortsett från att Love har vaknat omänskligt tidigt, redan vid 5. Antar att han har så mycket nya intryck att bearbeta.

Igår var Didrik på skogsdag i Mackmyra med mormor och morfar. Han fick provsitta massa skogsmaskiner och var helt salig när han kom hem. På eftermiddagen var vi på Stenebergsparkens dag på Brynäs. Didrik hoppade i hoppborg och lekte med lego. Love sprang omkring och var allmänt nöjd.




Idag har jag och barnen och deras mormor och morfar varit på Högbodagen. Det var jättemycket folk. Vi var inte där så länge, men barnen hann leka i lekparken, som de älskar, och Didrik fick rida på en häst.





På eftermiddagen var vi på 2-års kalas hos barnens kusinbarn Elmer. Barnen skötte sig exemplariskt och vi vuxna hade en jättetrevlig eftermiddag.


Ända sedan mormor och morfar kom till Gävle har Didrik tjatat om att få sova över hos dem och ikväll gör de det. Föris är stängt imorgon så då passade det jättebra att de sover över där. Jag och Marcus passade på att ta en långpromenad när vi hade lämnat dem. Skönt att få prata ikapp och bara njuta av varandras sällskap. Vi har en rätt tuff månad framför oss, men när den är över väntar en veckas semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar