söndag 24 september 2017

Bröderna Halldin 17/9

Ännu en helg har gått. Vi har haft det riktigt mysigt.

Jag och barnen var på loppis på lördagen. Vi hittade lite småsaker, bland annat några dinosaurier, Nicke nyfiken filmer och några småbilar. Barnen var nöjda med inköpen.

Didrik har fått en sparkcykel. Han har velat ha en länge, men vi har tyckt att han har så mycket olika uteleksaker. Men i torsdags var vi på medlemskväll på Intersport och det var 20 % rabatt på hela sortimentet. Det fanns en sparkcykel som var nedsatt från 299:- till 199:- och så 20 % på det, så då skog vi till. Didirk har varit så stolt över sin sparkcykel. Och det kändes som att han helt plötsligt växte några år.

På kvällen hade vi gäster. Maria, Micke och Sofie var här. Barnen är verkligen förtjusta i de alla tre och skulle berätta och visa alla möjliga olika saker. Vi la dem vid 20 och sen hade vi vuxna en supertrevlig kväll. 

Idag vaknade vi till strålande solsken. Vi gick ut i bra tid och cyklade och lekte i lekpark. Familjen Apel kom vid 11-tiden. Barnen lekte ute fram till lunch, sen blev det blodpudding hemma hos oss. Det var alldeles för länge sen vi träffade dem, men det blir ju tyvärr lätt så när alla jobbar och det är massa aktiviteter. Men nu har vi iallafall umgåtts ikapp några månader: 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar