måndag 22 maj 2017

Bröderna Halldin 21/5

Vilken härlig helg vi har haft. Marcus var på svensexa hela lördagen och var minst sagt sliten idag, så jag och barnen har haft massa egentid.

Det märks verkligen att barnen blir äldre och med åldern blir det också lättare att vara själv med dem båda två. 

Vi startade helgen med att handla inför lekparksgäng och picknick med Apels.



Love slocknade i cykelvagnen på väg hem. Didrik var så kärleksfull mot honom.
När Love vaknade tog vi oss till en annan lekpark och jag fick lite motion.






Live hade svårt att komma till ro på kvällen och somnade inte förrän kl 21-15, i soffan.
Imorse vaknade han kl 6:05. Spelar verkligen ingen roll när han somnar, han vaknar ändå alltid tidigt. Didrik sov till 7:15. Vi tog en lugn morgon. Sen åkte vi till en kompis och lekte och köpte fotbollsskor till Didrik. Sen promenerade vi bort till en loppis. Det blev två små bilar, ett solskydd med Dusty och en nackkudde med Blixten McQueen till bilen.

På eftermiddagen blev det riktigt härligt väder. Jag och barnen var ute större delen av tiden.





Killarna har verkligen ett helt annat förhållningssätt till varandra just nu. Visst bråkar de och slåss, men de leker även med varandra. Det går allra bäst när vi är ute. Att köpa en till Bobby Car var verkligen en hit. De racar runt i området. Love är snabb som bara den.

Förut kändes det alltid lite jobbigt att vara ensam med killarna en hel helg, men den här helgen har gått så himla bra. Vi har haft riktigt roligt och de har skött sig. Det kan ju ha att göra med att jag inte är med de i princip hela tiden utan att jag nu har mycket bättre tålamod och ork.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar