torsdag 16 februari 2017

Rally Sweden 2017

I helgen var vi alltså i Dalarna. Jag tog semester på fredagen så att vi kunde åka upp redan på torsdag eftermiddag. Didrik hade åkt i förväg med mormor och morfar så vi hade bara Love i bilen. Han sov den första timmen sen var han så där nöjd. Men fram kom vi.




På fredagen packade vi in barnen i bilen och åkte till rallyts serviceplats i Torsby. Didrik var verkligen i himmelriket. Massa bilar och däck att titta på. Swecon ställde ut massa arbetsmaskiner, och några i barnformat.











Love var inte helt nöjd med att sitta i vagnen. Han fick promenera runt rätt mycket, men det var kallt så han tröttnade efter ett tag. Han blev jätteledsen. Vet inte om han blev kall eller vad det var, men när vi satte oss i bilen så blev han hysterisk. Tur att snapchat kan pigga upp.



På lördags morgonen åkte Didrik, morfar och Marcus iväg och tittade på en rallysträcka som gick inte alls långt från vårt hus. Sträckan var ny för i år, tyvärr var det dåligt arrangerat så det var mer eller mindre kaos där. De fick gå över 4 km för att komma till sträckan. Men Didrik höll humöret upp och fick se några bilar. Tanken var att vi skulle ha åkt och kollat på en annan sträcka på eftermiddagen, men Didrik var nöjd och ville hellre stanna hemma. Vi åkte spark och skidor istället.










På lördag kväll kom min kusin, hans dotter och hennes pojkvän och hälsade på = massa bus för Didrik och Love.


På söndagen innan vi åkte hem hann vi med lite pulkaåkning och skidåkning. Didrik är riktigt duktig på sin skidor. Synd att vi inte har någon snö alls i Gävle.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar