lördag 4 februari 2017

Bröderna Halldin 4/2

Vart tar tiden vägen. Idag är det lördag igen. Ingen höjdarstart på helgen när Love vaknade redan kl 5 och bajsade. Sen var det kört att få honom att somna om igen. Vi försökte i en timme, sen gav jag upp och gick upp med honom. Didrik sov iallafall till 6:45.

Torsdag och fredag har både jag och Marcus jobbat. Barnen har varit med farmor och farfar på förmiddagarna och med mormor och morfar på eftermiddagarna. Det har gått jättebra.

Love har utvecklats mycket på sistone. Han äter riktigt bra för det mesta. Han har lärt sig att äta med bestick och det tycker han är jätteroligt. Han är ju väldigt sen med talet, men nu har han lärt sig hur hunden låter och hur bilen låter. Häromdagen sa han tack tack. Men det mesta han säger är det ingen som förstår.

Inatt sover Didrik hos mormor och morfar. Det var han själv som ville. Han frågade massa gånger om han fick. Först ringde han till mormor och frågade om vi fick komma dit på dagen, sen när vi lol dit frågade han om han fick sova där. Han blev helt överlycklig när mormor sa ja. De var och köpte lördagsgodis och har lekt massor. Ikväll pratade vi på FaceTime och sa godnatt.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar