söndag 15 februari 2015

Rally Sweden 2015

I helgen har vi varit hos mamma och pappa i Dalarna. Vi hade semester i fredags, så vi åkte redan i torsdags kväll.

Resan dit gick bra, trots dåligt väglag. Vi åt på McDonalds i Falun. Didrik somnade 19:30 och sov ända tills vi kom fram vid 21. Han vaknade till då och höll låda till 23. Men det var mest mysigt.

Som vanligt beror inte tiden Didrik vaknar på när han somnar. På fredagen vaknade han redan kl 5:40. Det var min morgon så det var bara att kliva upp. I Dalarna har han en växa säng så det går tyvärr inte att krypa ned bredvid honom. Om det hade gjort det hade han kanske somnat om. På eftermiddagen fick vi besök av mammas väninna, hennes man, dotter och två barnbarn. Barnbarnen är 3 och 1,5 år. De lekte inte så mycket tillsammans, men de verkade ändå ha roligt. Hade helt glömt bort hur det är med en 1,5 åring. Hon var ungefär lika vild som Didrik var vid den åldern.

Igår vaknade Didrik ännu tidigare, kl 5 tyckte han att det var dags att kliva upp. Marcus försökte länge få honom att somna om, men icke. Kl 6:30 tog mamma honom så att Marcus fick sova lite till. På förmiddagen var vi i Hagfors och tittade på Rally Sweden . I år var vi på Sprintsträckan i Hagfors och på Serviceplatsen. Didrik var väldigt fascinerad över alla rallybilar. På Serviceplatsen fanns det även massa helikoptrar. Jag överdriver inte när jag säger att Didrik var helt lyrisk. Han älskar verkligen allt som har med motorer att göra. Vi åkte hem vid 13. Didrik somnade i bilen och sov sen vidare när vi kom hem. Sammanlagt sov han i tre timmar. Jag och Marcus somnade också när vi kom hem och sov i två timmar.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar