söndag 1 februari 2015

Dagens Didrik 1/2

Idag har vi varit på familjeläkarjouren. Didriks feber går inte över. Han verkar feberfri på morgonen men efter att ha sovit middag tar han 39,6. Så har det varit både idag och igår. Men de hittar inget fel på honom. Visserligen har de inte tagit några prover, men de säger att det bara är att avvakta. Om det inte har gått över om 2-4 dagar så ska vi kontakta hälsocentralen igen. 

Jag är inte jätteorolig. Didrik är pigg och glad trots febern och nu har han börjat äta lite bättre. Dock har han gått ner rätt mycket i vikt och väger nu bara 13,5 kg. Men det var inte heller något att oroa dig för enligt läkaren. 

Vi har försökt att ta det relativt lugnt i helgen. Dock har det kommit massa snö så igår kunde vi inte motstå frestelsen att gå ut och leka i snön. Det blev en jättestor snögubbe. Didrik älskar gehlogen att skotta snö med sin snösläde. 

Inatt sov Didrik hos mormor och morfar. Det hade varit en strulig natt där också, han var vaken mellan 3 och 5. Men HSB somnade iallafall om och sov till 7:15.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar