torsdag 21 juni 2018

Cypern 2018 - resan dit

Även den här gången valde vi att åka med ett kvälls- och nattflyg. Jag och Marcus jobbade på förmiddagen på fredag och barnen var på förskolan. Vi åkte från Gävle vid 13:30 och kom till parkeringen på Arlanda kl 15:00. Där mötte vi upp mormor och morfar. Vi checkade in redan på parkeringen, hur smidigt som helst. När vi kom till terminal 5 var det hur mycket folk som helst, så då kändes det ännu skönare att vi redan hade checkat in. Det var bara att ställa sig i kön till bagageinlämningen.

Vi åt middag på Arlanda, på Max och där träffade min mina bästa och äldsta barndomsvänner med familjer. De skulle till samma hotell som oss och fira deras mamma som fyllde 70 år. Vi visste så klart om detta, men inte när vi bokade. Världens roligaste sammanträffande!

Flyget lyfte 18:00. Flygresan gick jättebra, men inget av barnen somnade. Vi landade kl 23:10 lokal tid, efter att ha flugit i 4 timmar och 10 minuter.




På Larnaca gick också allt smidigt. vi fick väskorna snabbt och kom på bussen snabbt också. Love somnade innan bussen hade åkt, men Didrik somnade aldrig och var supertrött när vi kom fram till hotellet strax efter kl 1 på natten. Det var en hel busslast som skulle till vårt hotell och de hade en person i receptionen när vi alla skulle checka in. Det tog sin lilla tid och Didrik var trött och ledsen. Men lägenheterna var värld allt väntan i världen. Vi fick ännu bättre lägenheter än förra året. Havsutsikt de luxe och precis vid lekparken. Tack för det Atlantica Sungarden!

Grabbarna somnade direkt, medans jag och Marcus satte oss ute på altanen och njöt av den härliga värmen. Termometern visade 27 grader när vi kom till hotellet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar