söndag 15 mars 2015

Sälen 3 2015

Dag 2 på semestern. Didrik vaknade redan kl 5:30. Men han gick in till mamma och pappa och la sig så jag och Marcus fick sova lite till.

Vi var i backen redan 8:50. Didrik var laddad. Tyvärr var det reserverat för skidskola i backen som vi åkte i igår. Vi fick ta ett annat rullband i en mycket brantare backe. Det gick kanon det också. Idag använde vi selen som vi har köpt. Det blir lite roligare så, både för oss och Didrik. Marcus hade skidor med sig så han och Didrik åkte tillsammans. Det tyckte Didrik var jätteroligt. Han åkte i 1,5 timme, sen började krafterna tryta. Jag är imponerad över hur länge han orkade. 

Efter skidåkningen ville han leka i den stora lekparken som ligger mitt i backen. Tyvärr är den för lite större barn, men Didrik härjade runt ändå.

På eftermiddagen testade Marcus att åka knapplift med Didrik, det gick jättebra. Didrik verkar mest fascinerad över att åka lift. Så klart så var backen brantare och framför allt mycket brantare. Men med sele gick det jättebra det också. Han är så fantastiskt söt när han åker. Dock blev det bara två åk på eftermiddagen, sen lockade lekparken mer. 















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar