torsdag 23 mars 2017

Sälen 2017 - skidskolan

I år bestämde vi oss för att sätta Didrik i skidskola. Tyvärr bokade vi lite sent så han hamnade i en grupp på eftermiddagen. Efter lunch på måndagen tog vi med oss både Didrik och Love till samlingsplatsen för skidskolan. Det var massa barn där. Didrik var riktigt peppad. Han hamnar i en grupp med fyra andra barn och med skidläraren Frida.

De två första dagarna gick det så där tyckte jag, när jag stod och tittade. Men Didrik tyckte att det var jätteroligt. När vi var på väg till skidskolans tredje lektion så hade det släppte för Didrik. Helt plötsligt kunde han ploga, svänga och stanna. Jag blev så där löjligt stolt. Efter tredje lektionen kunde han åka i en barnbana.

Första och andra lektion höll de sig i en och samma backe, men tredje och fjärde lektionen åkte de i andra gröna backar. Så roligt att se honom ute och åka. 

Vi är så fantastiskt nöjda med skidskolan. Det var värt varenda krona, 1085:-. Tyvärr missade Didrik sista lektionen eftersom vi åkte hem på torsdagen. 

Det känns som att Didrik växte mycket som person också. Han tog för sig i gruppen på ett sätt som jag aldrig har sett honom göra i främmande grupper tidigare.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar