lördag 28 juni 2014

Cypern 2014 - hotellet

Vi är SÅ nöjda med lägenhetshotellet som vi bodde på den här gången, Blue Village Callisto.

Vi hade två enrumslägenheter, som var jättefina. De låg i husen bredvid varandra vilket var väldigt smidigt. Vi hade bokat markbalkong, vilket innebar att terrassen hade staket. Hur bra som helst när man har en liten kille som gärna upptäcker världen på egen hand.

Hotellet var oerhört välskött och området var otroligt fint och mysigt. Poolen var jättestor och det ligger precis vid havet. Ett litet minus med alla hotell av det här slaget (familjetema) är att det lätt blir hysteriskt. Dock tycker jag att man kunde undvika det på ett bra sätt. Ett sånt här hotell är ju perfekt om man har större barn, som kan vara med i Bamseklubben eller liknande, men vi uppskattade det jättemycket nu också.

Varje eftermiddag kl 16:30 kom Bamse och hans vänner och hälsade på. Vi var med en gång, men Didrik var inte speciellt intresserad, han är nog fortfarande lite för liten.

Hotellet hade en stor och fin lekpark som var skyddad från solen under tak. Didrik var där och lekte varje dag, oftast med mormor och morfar, så att jag och Marcus kunde ligga och sola, läsa och bada.

Varje kväll bjöds det på underhållning av hotellets värdar. Vi var inte där någon kväll eftersom vi ofta kom hem från restaurangen när det redan hade börjat, men det lät väldigt bra!

Det hotellet som vi har bott på de senaste åren ligger nästan granne med det hotellet som vi bodde på i år. Det vi bodde på i år är nästan dubbelt så dyrt. De första dagarna tyckte jag inte alls att det var värt det, men Callisto har många fördelar bortsett från att det är mycket finare. Dock utnyttjade vi ju inte så många av dem i år, men kanske i framtiden.

Bamseparaden


Lekplasten

Stora grönområden





Huset som vår lägenhet låg i

Mammas och pappas lägenhet




Det stora poolomårdet
  


Samma solstolar varje dag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar